mobil-menu2

Telefon: 51 79 37 00   |   Epost: nre@nre.no

nre@nre.no
- det naturlige førstevalget

Vil du være med på laget?

KLE_1608_01

VI SØKER RØRLEGGER

Vi i Nærbø Rør og Elektro ser nå etter flere dyktig medarbeidere som kan være med å styrke vårt team. 

RØRLEGGER
Har du svennebrevet i rørleggerfaget og kan arbeide selvstendig?
Er du stolt av yrket ditt og leverer kvalitet? 
Er du løsningsorientert, ryddig og strukturert?
Er du positiv og har evnen til å kommunisere med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere?

Da vil vi gjerne snakke med deg. ​


Hos oss finner du en gjeng stabile og dyktige medarbeidere som har bred kompetanse og er stolte av faget sitt.
Vi er en godt etablert rørlegger og elektro bedrift med historie tilbake til 1948. Vi utfører alle typer oppdrag innen våre fag, både for private, næring og landbruk. Vi er ca. 55 ansatte og omsatte i 2021 for ca. 90 mill.


Ta kontakt med avdelingleder rør, Joar Reiestad, tlf.: 93019412 eller e-post: jr@nre.no 
Arild plukker varer på lageret

Hvorfor bli elektriker

En elektriker jobber med elektriske lavspennigsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner. Arbeidet innebærer å montere elektriske systemer, reparere og utføre service på eksisterende systemer. I Nærbø Rør og Elektro vil du få muligehten til å jobbe med alle typer oppdrag innenfor næring, industri, landbruk og privat.
 

Mange muligheter


Å være elektriker er å ha mange varierte og spennende arbeidsoppgaver. Alle er på en eller annen måte påvirket av elektriske innstallasjoner. Det er et spennende yrke som stadig byr på utfordringer. Strømsparing, effektive løsninger og kostnadsreduskjon er stadig på agendaen hos våre oppdragsgivere. Det krever at vi som elektrikere er innovative, løsningsorienterte og at vi ligger i forkant av det som skjer i bransjen.
 

Gode betingelser


Som ansatt i Nærbø Rør og Elektro vil du ha stor mulighet til å påvirke din utvikling og din arbeidssituasjon. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til andre ansattegoder som firmatur og gode forsikringsordninger. 

Hvorfor bli rørlegger

En rørlegger skal være ekspert på rørtekniske installasjoner. Det kan være alt fra enkle boliginstallasjoner til automatiske brannslokkingsanlegg, vannbåren varme, trykkluft og varmepumpeanlegg. Nærbø Rør og Elektro har bred kompetanse innenfor alle fagområder noe som gjør at du kan utvikle deg innenfor ett eller flere av disse feltene.
 

Stor utvikling


Rørleggerfaget er under stadig utvikling og nye metoder og produkter blir lansert i rekordfart. Samtidig blir kravene fra myndigheter stadig endret. Både næringsliv og privatpersoner krever miljøvenlige og smarte kostnadseffektive løsninger. Dette krever at vi som rørleggere er innovative, løsningsorienterte og at vi ligger i forkant av det som skjer i bransjen. I Nærbø Rør og elektro har vi derfor stort fokus på etterutdanning og kursing.
 

Gode betingelser


Som ansatt i Nærbø Rør og Elektro vil du ha stor mulighet til å påvirke din utvikling og din arbeidssituasjon. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til andre ansattegoder som firmatur og gode forsikringsordninger.

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.