mobil-menu2

Telefon: 51 79 37 00   |   Epost: nre@nre.no

nre@nre.no
- det naturlige førstevalget

Lokal rørlegger og elektriker

NRE%202014%20375%20Banner

Om oss

Nytt selskap


I 2002 ble en samtale mellom Nærbø Installasjon og Reime Rør til et nytt selskapet, Nærbø Rør og Elektro. Det var ønske om å styrke tilbudet til kundene som førte til det nye selskapet.
 

Historie


Nærbø Installasjon ble etablert i 1948 som en avdeling i Nærbø Handelslag, mens Reime Rør var en del av Reime & Co og ble også startet rett for 50 tallet, i 1949. Begge selskap var veldrevne og var selskaper med godt renome og lange tradisjoner.

Nærbø Rør og Elektro startet i felles lokaler i Nærbøsenteret, med lager i den gamle jernbane godsen, men i 2009 flyttet både utstillingslokaler, kontorer og lager til Bjorhaugslettå 10 på grunn av plass- og logistikk utfordringer.

 

I dag


Vi har ved hjelp av stabile og dyktige ansatte beholdt det gode renomeet. Vi tar oppdrag over hele Rogaland. Selv om de fleste av våre oppdrag er på Jæren i Hå, Time og Klepp, ser vi at flere og flere oppdrag også foregår utenfor Jærens grenser.

Samarbeid med vidergående skoler, opplæringskontorer og andre gjør at vi rekrutterer nye talenter og holder liv i fagene våre. Fokus på opplæring og videreutvikling gjør at vi kan utføre fagene våre med høy kompetanse.

Vi har siden 2002 hatt en jevn vekst, både i antall ansatte og omsetning. Vi er i dag 55 ansatte og omsatte i 2021 for 90 millioner.
 

Godkjenninger


Nærbø Rør og Elektro er i dag godkjent som : Elektro installatør – Rørlegger – Våtromsertifisert – Varmepumpe montering – Service på brannvarslingsanlegg  og Sentralgodkjenning for ansvarsrett.
Håndverkerklagenemda


Vi er tilknyttet håndverkerklagenemda. Ønsker å klage over en vare eller tjeneste kjøpt hos oss, kan du inngi en klage til:

Håndverkerklagenemda
Postboks 5480 Majorstuen
0305 Oslo

Eller

Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo

Når du sender klagen til nemda skal du informere om vår e-postadresse nre@nre.no.
KLE_1639

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.