mobil-menu2

Telefon: 51 79 37 00   |   Epost: nre@nre.no

- det naturlige førstevalget

Referanser

KLE_1608_01

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.
Gjennomført belysning
Denne boligen har mange flotte og funksjonelle lamper som fungerer meget godt sammen.
I denne boligen har vi fått være med i hele prosessen med belysning og lamper. Sammen med kunden har vi kommet frem til gode løsninger. Vi syns resultatet er kjempeflott!

Lampene fungerer meget bra i de ulike sonene, men også sammen. Her er det lagt særlig vekt på at lampene skal ha god funksjonalitet, flott design og at det skal oppleves som en helhet.  I tillegg til flotte lamper har kunden fått lagt inn noen spotter i taket, som gjør at det er godt med lys, uten at en føler at rommet er overfylt med lamper.

Mange opplever at belysning er vanskelig og den vanligste feilen vi opplever er at en tenker på belysning for sent i prosessen. For oss er det viktig og kommer inn tidlig slik at vi kan planlegge å få mest mulig lagt sjult bak veggene. 
 
Det finnes en del ting som bør vurderes før du skal installere belysning i boligen din, enten du skal bygge nytt eller renovere.

- Vil du ha lyset integrert eller utenpåliggende?
- Bør vi ta hensyn til naturlyset i rommet, er det mye vinduer?
- Hva med uteplassen? 
- Skal belysningen være fleksibel i forhold til ommøblering?
- Plasserer du belysning foran vinduet, hindrer du utsyn når det er mørkt ute
- Er det elementer i rommet som skal fremheves? Kunst, ildsted eller tapeter?
- Er det vinduer som trenger ekstra hensyn?
- Er det noen områder som krever spesielt mye lys?
- Husk å unngå lysplassering foran TVen for å hindre refleksjoner i skjermen

Alle disse spørsmålene kan gjøre det vanskelig å finne riktig løsning på egenhånd.  Men stikk gjerne innom oss for en prat. Vi har mange flotte lamper utstillt og kan sammen med våre leverandører levere et bredt utvalg av lamper og belysning.  


Å HUSK AT Å BELYSE HJEMMET DITT SKAL FØRST Å FREMST VÆRE GØY!

 

Våre nettsider bruker cookies

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold for deg som bruker av nettsiden.
varhaug 93